first Komputermen

<<     1   2   3   4     >>  


Miwiti karo Windows 8
Nalika pisanan dipikir Windows 8 uga ora tanggung cetha carane nindakake tumindak habitual tartamtu:endi panel kontrol close app Metro ( ana "salib", dimaksudaké kanggo sing) etc.

Carane mbusak item "Priksa karo Windows Bek" saka Windows 10
18 comments Nganyari November kanggo Windows 10 ndadekke karo sawetara fitur cilik nanging migunani, kalebu kemampuan kanggo miwiti mindai saka file utawa folder nggunakake biasa antivirus Windows Bek ( "Windows Bek") langsung saka menu konteks.


NIST bakal Angkat moratorium ing penyebaran prajurit saka Windows Vista
The Institute, mbokmenawa ing loro sasi utawa sabanjuré bakal miwiti testing kebak Windows Vista, sawise enkripsi Rampung informasi ing laptop kanggo nindakake syarat keamanan privasi pemerintah anyar.

Microsoft bakal terus kanggo ndhukung seri Nokia X
One comment Salah warta paling penting ing sajarah anyar saka industri mobile, tanpa mangu, wis gadhah sale mobile divisi Nokia Microsoft.

Kowe kudu band ing jaringan sosial? | Encyclopedia of Windows
6 Ing sawetara kelompok, "Vkontakte" lan ing Facebook sawetara yuta nonton.

Pangguna pengin Android 4.4 KitKat kanggo Galaxy Nexus
Ing pungkasan Oktober, buta Internet Google wis resmi announced ing Android 4.





1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe